De meubelen zijn het hart van onze firma, wij voorzien altijd de meest kwalitatieve en hedendaagse partijen op te kopen om ons aanbod eigentijds en aantrekkelijk te kunnen houden. De meubels die wij aanbieden bestaan in 3 vormen:

A-KEUS in diverse stijlen. Deze A-keus meubelen zijn leverbaar vanuit onze stock. De A-keus meubelen verschillen van keer tot keer. Het gaat hoofdzakelijk over teakhouten meubelen die we laten importeren vanuit Indonesië voor onze klanten.  Door de sterke stroom van deze meubelen worden ze in container vorm aangekocht. Het is dan ook logisch dat het erop neer komt WEG=WEG.

OP=OP staat voor zichzelf, A-keus meubelen waar kwalitatief niets op aan te merken is! Echter zijn dit restpartijen van producenten die wij opkopen in grote hoeveelheden om zo ook de nieuwe materialen aan een uiterst scherpe prijs te kunnen aanbieden! Dit zijn eenmalige aankopen met een beperkte stock.

B-KEUS is de manier om interieur te vernieuwen zonder veel geld uit te geven! De meubelen die wij opkopen hebben een kleine transportschade of productieschade. Deze kleine gebreken worden verholpen door onze eigen schrijnwerkers in het atelier te Reppel. Na het nazicht van onze ervaren vakmensen, is het gebrek amper tot niet meer zichtbaar. Van B-keus meubelen wisseld de voorraad dan ook zeer regelmatig. Wij weten pas wat we binnen krijgen op het moment dat een vracht gelost wordt. Het kan dat ook zijn dat een artikel op het moment van bestellen niet in voorraad is. 

Door onze jarenlange verbondenheid met één van de grootste meubelleveranciers van Europa, zijn we erin geslaagd om vergelijkbare meubels aan te kunnen bieden als de meubelzaken in uw buurt, weliswaar in de B-keus of OP=OP. Vergeet echter niet dat onze prijzen daarom ook des te scherper zijn!

TUINMEUBELEN is de dag van vandaag iets belangrijks geworden voor de meeste gezinnen. Wie wil niet een oer degelijk tuinstel in de tuin en als het kan ook nog een lounge setje voor het aperitieven? Bij ons is het mogelijk, wij bieden zowel tafels, stoelen, ligstoelen, lounge setjes, party tenten, parasols,... aan. Dit aan nooit geziene prijs- kwaliteitsverhouding. Dit is ook allemaal op voorraad en kan in principe meteen meegenomen worden.

PARTIJHANDEL, dit is een zeer interessant deel. Iemand die zijn zaak stop zet, iemand die spijtig genoeg niet meer kon blijven bestaan,... die handel kopen wij ook op.
Zou je in een partijkoop interesse hebben? Neem dan regelmatig contact op met ons voor te horen welke partij we in de aanbieding hebben. We weten nooit op voorhand wat gaat komen.

DECORATIES is een leuk artikel voor erbij te hebben. De decoraties gaan van tafellinnen tot het kleinste vaasje, té uitgebreid om op te noemen. Zeker de moeite om langs te komen. De decoraties lopen grotendeels op seizoenen, voorjaar, lente, zomer, najaar, kerst.

Door de jaren heen is ons aanbod zo uitgebreid dat u altijd wel iets naar uw zin kan vinden! Zo bieden wij aan: tafels, stoelen, buffetvitrines, vitrines, broodkasten, kaaskasten, TV-kasten, dressoirs, wandtafels, salons, matrassen (nieuw), lattenbodems (nieuw), bedden, kledingkasten, boxsprings (nieuw), tuinmeubelen, decoratie, enz. ...

Naast ons magazijn en atelier beschikken wij ook over een eigen "leverdienst". Aan een democratische prijs kan u uw gekochte goederen aan huis geleverd krijgen, . 

Aangekochte goederen kunnen wij voor u opslaan in ons magazijn.
Dit is kostenloos gedurende 2 maanden na aankoopdatum. Na de verstreken periode, rekenen wij een opslagkost aan.
Afhalen van uw gekochte goederen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 17 uur. Op deze dagen kunnen wij u helpen met laden. U dient zelf voor voldoende bescherming te zorgen tijdens transport. Bij leveringen zorgen wij voor de nodige bescherming van uw meubelen.
Afhalen op zaterdag kan, echter hebben wij op de zaterdag geen hulp aanwezig.